Hoe werkt het?

Op dit moment werken wij het meeste samen met makelaars die meer willen halen uit hun social media. Hieronder staat in een paar simpele stappen beschreven hoe we met jou als partner omgaan vanaf moment één.  

Stap 1.

Maak kennis

Nieuwe mensen ontmoeten is altijd leuk. De eerste ontmoeting vindt vaak online plaats en is bedoeld om er samen achter te komen waar je precies tegenaan loopt, en op welke manier wij daar een oplossing voor kunnen bieden. Uit ervaring weten wij precies wat wél en níet werkt, dus het is simpelweg een kwestie van zoeken naar een passende oplossing.

Stap 2.

Maak het makelijk

Na het eerste gesprek zullen we duidelijk hebben via welk kanaal en met welke bewezen strategieën wij jou gaan helpen. We werken altijd een aantal designs uit met daarbij de achterliggende strategie. Dit geeft ons de kans om te laten zien wat wij kunnen, en dit maakt het makkelijk voor jou. Je hoeft immers alleen maar te kiezen wat jou het meest aanspreekt.

Stap 3.

Bezoek op kantoor

Na het maken van de eerste opzet komen wij langs op kantoor om dit te presenteren. Wij houden van een persoonlijke aanpak en dat is mede de rede waarom we de moeite nemen om jou en je kantoor in persoon te leren kennen. Dit geeft ons een nóg betere feel van jou en het kantoor waardoor wij beter ons werk kunnen uitvoeren. Of je nu in Groningen, Maastrichts of Amsterdam woont, we komen langs! 

Stap 4.

Een uitstraling om trots op te zijn

Aan het eind van dit proces zullen jullie volledig ontzorgd zijn en een uitstraling hebben waar jullie trots op kunnen zijn. Dit is namelijk een van de meest belangrijke dingen als ondernemer. De juiste uitstraling geeft vertrouwen aan de klant, maar ook en jou, en dat is nou net waar het om draait! 

 

Ben jij nou benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Geef ons dan zeker een belletje, dan maken we even kennis!

01

Maak kennis

Nieuwe mensen ontmoeten.. altijd leuk. In de eerste ontmoeting houden we het kort: eerst leggen we iets uit in begrijpbare taal en daarna doen we een voorstel. Vervolgens kun jij kijken of dit bij jouw kantoor past. In de praktijk sparren we ergens tijdens deze ontmoeting met jou/jullie over wat de situatie van het kantoor nu is en wat onze toegevoegde waarde is.

02

Persoonlijk actieplan

Na onze ontmoeting maken we een actieplan voor jou op maat. Geen copy-paste, maar juist alles op maat speciaal voor jou. De intentie is om te laten zien wat wij zouden doen als we in jouw schoenen zouden staan 
 
We geven daarom een hoop voorbeelden van dingen die jij kunt posten buiten je aanbod om (en het is allemaal wel werkbaar, natuurlijk). We laten zien hoe wij het zouden structureren/inplannen en tot slot; het design. We werken een hoop posts uit in drie verschillende design-stijlen, dan kan je zelf kiezen wat het beste bij je kantoor past en kijken we vanaf daar verder. 
 
Hoe wordt het op maat? => We weten immers al een hoop over jouw kantoor na onze eerste ontmoeting, maar de praktijk leert dat we het beste werk maken wanneer we nogmaals even met iemand op kantoor bellen om wat input te krijgen 

03

Bezoek op kantoor

We komen wel eventjes langs op kantoor, waar je ook zit. We merken dat dit gewoon essentieel is, dus we nemen graag de moeite om eventjes naar jouw kantoor te rijdenTijdens het bezoek leren we elkaar beter kennen dus hopelijk heb je goede koffie. 

04

Uitstekende uitstraling, geen kopzorgen

We hebben gemerkt dat veel makelaars geen tijd over hebben het onlineplaatje goed op te pakken. Wij komen met de creatieve ideeën, we zorgen ervoor dat de pagina’s er mooi uit zien en we zorgen ervoor dat de inhoud van die pagina’s niet alleen maar over het aanbod gaatmaar structureel vol staat met creatieve ideeën. Dat zorgt ervoor dat mensen jouw pagina’s liken, jou gaan volgen en dat mensen een goede indruk krijgen van jullie kantoor! 

Benieuwd wie er al tijd besparen?

Nieuwsgierig naar ons?

Geef ons dan een belletje!