Paul Thijssen

Makelaars

Van een stoffige uitstraling naar een verfrissend imago.

01

De case

Toen wij Paul en Machteld van Paul Thijssen Makelaars leerden kennen liepen zij enigszins achter op een aantal zaken. Ze hadden een enorm verouderde Realworks website, deden niets met social media en hun persoonlijkheid was ver te zoeken online. Tijd voor een frisse wind dus.

  • Website
  • Social media beheer
  • Fotoshoots
  • Bedrijfsvideo

02

De aanpak

De persoonlijke klik tussen de klant en de makelaar is de doorslaggevende factor in bijna elke deal. Daarom is het superbelangrijk dat mensen hier al een voorproefje van krijgen voordat zij besluiten om contact met je op te nemen. Om de persoonlijkheid van de klant meer naar voren te brengen hebben wij een hoop gave foto’s en een bedrijfsvideo geschoten. Met deze beelden konden wij perfect het gevoel van het kantoor overbrengen naar de klant op de social media pagina’s (Facebook en Instagram), maar ook zeker op de website.

03

Het resultaat

Na onze inspanningen is de uitstraling van het kantoor volledig getransformeerd. Ze stralen de juiste professionaliteit uit die past bij het bedrijf en trekken hiermee een nieuwe jongere doelgroep aan wat een van hun doelen was. Daarnaast hoeven zij zich maandelijks nergens zorgen om te maken omdat wij alle content creatie en het beheer van de pagina’s op ons nemen. Totale ontzorging met de gewenste resultaten.

"Stample Marketing ondersteund ons op verschillende vlakken als het gaat om social media en ze doen het fenomenaal! Een jonge club mensen die stuk voor stuk enthousiast zijn, zeer goed luisteren naar jouw wensen als klant, duidelijke afspraken maken en verbonden zijn met de markt en wat kopers these days willen zien. Wij zijn erg tevreden met de diensten van Stample!!"

- Paul

"Energiek team met goeie communicatie! Komen hun afspraken na, zijn erg betrokken en denken goed mee met het bedrijf en de aansluiting op de markt."

- Machteld