Social media beheer

Wil jij dat wij de verantwoordelijk van jouw social media paginas op ons nemen, dan komt dat er ongeveer als volgt uit te zien. Er zijn een aantal stappen die volgen op het moment dat je met ons in zee gaat. Hieronder leggen we precies uit wat je kunt verwachten.

1. Bezoek aan jouw kantoor

Allereerst komen we altijd langs op kantoor om kennis te maken met iedereen die er werkt. Ook is dit een mooie mogelijkheid om gelijk een gevoel te krijgen bij het kantoor. Na het bezoek bellen we vaak nog een keer na om wat extra feedback te vragen over wat jullie willen uitstralen en hoe dat er dan precies uit gaat zien. 

Allereerst komen we altijd langs op kantoor om kennis te maken met iedereen die er werkt. Ook is dit een mooie mogelijkheid om gelijk een gevoel te krijgen bij het kantoor. 

2. Strategie

Een sterke strategie is hetgeen wat een werkende social media pagina onderscheidt van de doorsnee makelaarspagina’s. Na ons bezoek maken wij een strategie die aansluit bij jouw/jullie verhaalDe strategie bevat een hoop creatieve ideeën voor posts, een plan van aanpak om jouw klanten aan te spreken en een planning die specificeert op welk moment het best gepost kan worden.

Een sterke strategie is hetgeen wat een werkende social media pagina onderscheidt van de doorsnee makelaarspagina’s. Na ons bezoek maken wij een strategie die aansluit bij jouw/jullie verhaal. 

3. Fotoshoot

Heb je nog geen mooie foto’s dan is een fotoshoot noodzakelijk. Hoge kwaliteit foto’s zijn namelijk van groot belang op social media. Voordat we verder kunnen met stap 4 zullen we mooie foto’s moeten hebben. Regel dit met ons of samen met je eigen fotograafzodat we kunnen beginnen met een vliegende start en mooie posts kunnen maken vanaf moment één.

4. Contentkalender

Zijn de fotos binnen, dan gaan we aan de slag met de contentkalender van de eerste maand. Een contentkalender is een hele maand aan posts uitgewerkt inclusief designs, tekst en moment van posten. Elke post zal in een strak samenhangend jasje worden gestoken dat wij speciaal voor jullie ontwerpen (geen copy paste werk). Elke maand werken wij van tevoren de contentkalender uit voor de komende maand. Wij zullen vragen om jullie feedback om de laatste dingen te finetunen voordat het online gaat.

Zijn de foto’s binnen, dan gaan we aan de slag met de contentkalender van de eerste maand. Een contentkalender is een hele maand aan posts uitgewerkt inclusief designs, tekst en moment van posten. Elke post zal in een strak samenhangend jasje worden gestoken dat wij speciaal voor jullie ontwerpen (geen copy paste werk). 

5. Online

Zijn de strategie en de designs akkoord dan kunnen we online! Wij nemen volledige verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alles consistent op de juiste momenten gepost wordt, geen zorgen voor jou dus. 

6. Maandelijkse evaluatie

Aan het eind van elke maand gaan we samen zitten om te kijken wat de resultaten zijn geweest van de afgelopen week en wat we de komende maand gaan doen. Ook is dit een goed moment om te sparren over enkele ideeën wij hebben of ideeën die je wellicht zelf hebt (natuurlijk kun je ons hier altijd over bellen). Persoonlijke aandacht is een van de speerpunten die binnen ons bedrijf wordt nageleefd. Wanneer je dus met ons in zee gaat zullen we regelmatig bellen om alles zo goed mogelijk in te richten en jou de best mogelijke ervaring te geven als partner van Stample Marketing.

Aan het eind van elke maand gaan we samen zitten om te kijken wat de resultaten zijn geweest van de afgelopen week en wat we de komende maand gaan doen. Ook is dit een goed moment om te sparren over enkele ideeën wij hebben of ideeën die je wellicht zelf hebt (natuurlijk kun je ons hier altijd over bellen). 

Nieuwsgierig naar ons?

Geef ons dan een belletje!