Social media beheer

Social media; voor veel mensen de eerste indruk van jouw kantoor. Een cruciaal stuk van het totaalplaatje waar de meeste makelaars te weinig aandacht aan geven. Mochten er wel ideeën zijn, blijven deze vaak liggen of worden ze vergeten in de waan van de dag. Maar vrees niet want je hebt de boot nog niet gemist, je hebt ons namelijk gevonden! Wij komen met creatieve ideeën voor jouw social mediaWe zorgen ervoor dat jouw pagina’s er mooi uit zien en dat de inhoud van die pagina’s niet alleen maar over het aanbod gaat maar structureel vol staat met unieke posts speciaal bedacht voor jouw kantoorDat zorgt ervoor dat mensen jouw pagina’s liken, jou gaan volgen en dat mensen een goede indruk krijgen van jullie kantoor!

Social media; voor veel mensen de eerste indruk van jouw kantoor. Een cruciaal stuk van het totaalplaatje waar de meeste makelaars te weinig aandacht aan geven. Mochten er wel ideeën zijn, blijven deze vaak liggen of worden ze vergeten in de waan van de dag. 

Website

Jouw website is dé plek om jezelf maar ook het aanbod te presenteren. Een goede website is tegenwoordig voor elke makelaar een must en wordt steeds belangrijkerBenieuwd naar wat we kunnen? Klik hieronder voor een aantal voorbeelden of geef ons een belletje om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Vindbaarheid

Tegenwoordig zoekt toch zo’n (schrik niet) 96% van de mensen eerst op Google voordat ze een makelaar benaderen. Het is dus van groot belang dat zij jouw kantoor gemakkelijk kunnen vinden. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen die we hieronder wat verder uitleggenHoe wij het zien vormt de vindbaarheid samen met de social media en de website voor het fundament van jouw kantoor. Staan deze drie pijlers goed, en ben je natuurlijk ook nog eens een goede makelaar, dan kan het niet meer mis gaan!

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw vindbaarheid te verbeteren die we hieronder wat verder uitleggen. Hoe wij het zien vormt de vindbaarheid samen met de social media en de website voor het fundament van jouw kantoor. Staan deze drie pijlers goed, en ben je natuurlijk ook nog eens een goede makelaar, dan kan het niet meer mis gaan! 

Fotoshoot

Mooie fotos maken een wereld van verschil. Dit zul je vast wel herkennen als het gaat om de verkoop van een woning. Vaak geldt; hoe beter de foto’s, hoe gemakkelijker de verkoopDit is voor jouw kantoor niet minder belangrijk. Of het nou gaat om mooie foto’s op de social media, de website of op jouw visitekaartje, een frisse glimlach zorgt overal voor goede publiciteit. Ben je opzoek naar iemand die mooie bedrijfsfotoschiet voor een schappelijke prijs, dan ben je ook hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Mooie foto’s maken een wereld van verschil. Dit zul je vast wel herkennen als het gaat om de verkoop van een woning. Vaak geldt; hoe beter de foto’s, hoe gemakkelijker de verkoop. Dit is voor jouw kantoor niet minder belangrijk. 

Rebranding

“Last van een stoffig imago? Bel Stample Marketing”. Veel makelaars hebben een wat verouderde look en feel en willen hiervan af“Ik wil gewoon een frisse wind laten waaien door mijn kantoor” of “Het mag gewoon allemaal een stukje mooier en nieuwer” is wat wij vaak te horen krijgenDaarom werken wij samen met designbureau Steaze om aan deze wensen te voldoen. Of het nu een nieuwe huisstijl, een nieuw logo, of visitekaartje betreft, alles kan!

Nieuwsgierig naar ons?

Geef ons dan een belletje!